Speedway Emmen
De wedstrijden van ASE Bangers Emmen worden verreden op Speedway Emmen. De autospeedwaybaan welke ondergebracht is in het lawaaisportcentrum in Emmercompascuum. De autospeedway baan van Speedway Emmen ligt middenin de motocross baan en delen het rennerskwartier met de Motorcross. Naast een motorcross en autospeedwaybaan is er ook een kartbaan en een schietbaan in die lawaaisportcentrum ondergebracht evenals een windmolenpark en een zeer groot zonnepark. 

Op speedway Emmen worden voornamelijk Stockcar,- en bangerwedstrijden georganiseerd. Onder Stockcars vallen de volgende klassen: F1 Stockcars, F2 Stockcars (zowel senioren als junioren), F2 Micro, 2L Saloon Stockcars & SaloonStox. Meer over de Stockcar klassen op emmen vind je op de website van Stockcars Emmen. Bij de bangers gaat het voornamelijk om: Unlimited Bangers, limited Bangers, Fwd Bangers, en Micro Bangers. Af en toe is er een speciale klasse zoals Van bangers of Under Bangers. Kijk voor verder uitleg over deze klassen bij het kopje bangers en bij de Agenda.  Speedway Emmen is aangesloten bij de NAB. De Nederlandse Autosport Bond behartigt de belangen van coureurs en organisators. De NAB staat voor sportieve en veilige evenementen in de Karting, Oval racing, Speedway en Autocross. Elke rijder op Speedway Emmen dient dan ook in het bezit te zijn van een NAB rijderslicentie voordat hij/zij kan deelnemen.

Parkeren
De bezoekers van Speedway Emmen kunnen parkeren op de nwe parkeerplaats naast het kanaal. Deze is het best aan te rijden vanaf de rotonde op de N391/Pottendijk. (richting de kartbaan) Bordjes en verkeersregelaars wijzen de weg naar de parkeerplaats.  

Circuit Informatie
vorm: Oval (ovaal) 4 bochten: bocht 1, 2, 3 & 4 met stalen boarding 150 cm hoog in de bochten. 
Emmen is een shale baan, dat betekent dat de toplaag van de baan bestaat uit een mengsel van klei, split en gravel

Mylaps Transpondersysteem aanwezig.: Let op: Alleen de oranje gecodeerde MX (motorcross) transponders zijn geschikt voor Speedway Emmen.  De rode autosport of karttransponders werken niet op deze baan.

Baan lengte:
- Buitenrand 400 mtr 
- Binnenrand 300 mtr
Middenterrein: verhard met gebroken puin. 

Rennerskwartier: verhard (met gebroken puin) ca 1,5 ha. 
Ruimte voor 150 - 250 deelnemers afhankelijk van de klasse. (ivm formaat transport)
Overnachten mogelijk op de daarvoor bestemde locaties. (Momenteel geen stroom aanwezig)
Zowel in rennerskwartier als in de arena toiletten aanwezig.

Op racedagensnackwagens aanwezig voor warme hap of koude dranken!
Meenemen van eigen eten en drinken is toegestaan maar Let op: Glaswerk in de Arena (rondom de baan) VERBODEN! 

Entree/ kassa's
Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om via voorverkoop toegangskaarten aan te schaffen voor onze wedstrijddagen!

Toegangskaarten zijn vooralsnog alleen te koop aan de kassa's op de dag zelf! 

Let Op: Alleen contante betaling mogelijk!!

Entree: 
-Volwassenen: €20,- 
-Jeugd: vanaf ca 1.55m t/m 17 jaar: €10,- 
-Kinderen beneden de 1.55m gratis (KIDS GO FREE!)

Locatie van de Arena:
Auto Speedway Emmen

Veenakkers 35,
7881 XA Emmer Compascuum 

Hotelovernachtingen/ Hotel Stay:
Naast de gebruikmaking van in de pits tijdens een van onze race weekenden, kunt u ook comfortabel overnachten in een hotel, klik dan op onderstaande foto van Booking,com

In addition to the use of the pit area during our weekend meetings, you can also stay in a hotel, click on the picture below of Booking.com